Badrumsrenovering

Gör en badrumsrenovering från idé till verklighet

Din bostad är viktig, kanske ett ställe som man ofta glömmer bort är badrummet. Ditt badrum är ett ställe där du spenderar en hel del tid. Varför inte göra det fint och praktiskt?

badrumsrenovering

Några saker att tänka på
1. Budget

Om du inte riktigt vet hur mycket du vill spendera på ditt badrum kan det vara bra att sätta upp en budget innan. Prata med professionella och gör upp en plan. När du väl har en budget framför dig kan du få en idé om hur du ska fortsätta.

2. Tid

En del kanske tänker på att det går snabbt, det görs på några dagar. Något man ska ha i bakhuvudet är att det kan uppkomma överraskningar som gör att det tar längre tid, kanske till och med kosta mer. Du minimera risken genom att planera i förväg. Kom ihåg bara att du aldrig riktigt kan vara helt säker att allt går enligt planen.

3 Dolda problem

Som vi var inne på i punkt 2, det kan uppkomma dolda problem och då gäller det att vara förberedd. Anlitar du ett proffs så minimera självklart risken men det kan vara vattenskada sen tidigare eller dålig vvs anläggning.

4.Förvaring & Funktionalitet

Att ha bra förvaring i ett badrum kan vara jättebra, du kan förvara gamla lakan, kläder etc. Inte nog med att det ger en funktionalitet det kan också vara ett snyggt designval. Du sparar också utrymme om du har ett litet badrum.

5. Ventilation

Det kan vara svårt att veta hur man ska göra med ventilation. Det krävs rätt typ av fläkt och position. I ett badrum så är det viktigt med god ventilation.  Om du råka ha dålig ventilation så kan du drabbas av mögel och det kan vara direkt skadligt för din och din familjs hälsa.