Vad sägs som att få komma bort från storstaden, slappna av och umgås med din familj? På Lundegårds Camping & Stugby på Öland kan du det! Lundegårds Camping på Öland ligger nära vattnet på västra sidan där du kan spendera magiska solnedgångar med familjen. Lundegårds är en familjecamping där det finns aktiviteter för hela familjen såsom ett lekland för barnen, äventyrsgolf, löparslingor och mycket mer. Det finns över 100 platser för tält eller husbil/vagn. Tältplatserna är stora så att ni inte behöver trängas  och det finns stora ytor nära stranden där ni kan umgås, spela fotboll och grilla. På Lundegårds kan ni även hyra en stuga på Öland.

I receptionshuset finns det en restaurang där det serveras mat gjorde på öländska råvaror och bredvid så ligger det ett närlivs där ni hittar de mesta ni behöver.

På norra Öland hittar ni sevärdheter som fyren Långe Erik, Borgholms Slott, Trollskogen och Sollidens Slott.

Om Öland

Öland, Sveriges minsta landskap och den näst största ö är fylld av natur, historia, sevärdheter och är tack vare det ett populärt turistmål. Öland är även känt som solens och vindarnas ö. På Öland finns det fornlämningar, borgar och kyrkor, samt mängder av aktiviteter under sommaren. Här finns det restauranger i toppklass, campingar, badplatser, fågelskådning och mycket mer att göra.