Är du i behov av stora mängder förbrukningsvaror som motorolja, smörjfett, alkylatbensin och adblue så har Xtr24 allt du kan tänka dig behöva. Xtr24 har sitt huvudkontor i Sverige med huvudlager i Tyskland, samt ytterligare två lager i Sverige och Danmark. Genom att inte ha några fysiska butiker kan de hålla priset nere då de inte har några större personalkostnader och lokalkostnader. Detta blir även mycket enklare för kunden att handla på internet och sedan få varorna levererade till sin dörr istället för att behöva åka till butik för att frakta hem dem själv. Lagret och webbshoppen fylls hela tiden på med nya förnödenheter.

Målet hos Xtr24 är att ha de bästa priserna och varorna i branschen. De fokuserar även på att ha en snabb leveranstid på sina varor så att kunden får en så bra köpupplevelse som möjligt. Deras snabba leveranstider ligger mellan 1 till 5 dagar beroende på vilket lager varan skickas från.

Att betala för mycket för produkter är det många som gör. Gör Xtr24 till din standardleverantör för förnödenheter som adblue, motorolja och mycket mer.