Håkan Borg Örebro

Håkan Borg Örebro är en entreprenör inom bostadsutveckling med en lång erfarenhet inom branschen för bostadsutveckling. Att vara bostadsutvecklare kräver att man är väldigt kreativ i sitt tänkande. Håkan är väldigt kreativ av sig och det är vad som driver honom framåt. Håkan har under åren grundat ett par restauranger samt inredningsföretaget Nitton93 som säljer inredningar och attraktiva butiker över hela landet.

Håkan Borg är uppväxt i förorten Sköllersta som ligger strax utanför Örebro. Håkan gick i gymnasiet på Risbergska Skolan i Örebro och började direkt efter att jobba med inredning. Utöver bostadsutveckling har Håkan Borg i Örebro ett stort intresse för sport, framför allt golf, ishockey och träning. Håkan Borg älskar att resta, framför allt till varma resmål som favoritställena San Sebastian, Marbella och Thailand.

Håkan Borg tycker att Örebro är en bra stad, om inte en av Sveriges bästa medelstora städer. Under de senaste åren har stadens utveckling gått åt det positiva hållet. Både stadens stadskärna och evenemangen i stan har utvecklats och gått framåt. Från politikernas sida går det även där åt rätt håll.