Husex AB arbetar främst med besiktning av hus, men även tjänster som ventilationsrengöring, om- och tillbyggnationer och skadebesiktning. Besiktningsmännen på Husex har en lång bakgrund inom branschen så att du som kund kan känna dig säker med besiktningen av din bostad.  Husex har en utgångspunkt från Luleå, men de besiktigar hus över hela Norrbotten.

Ventilationsrengöring i Luleå

Rengöring av ventilationen och imkanalen är något som behöver göras med jämna mellanrum då det samlas en hel den damm, fett och smuts vilket i värsta fall kan utgöra en brandfara. Genom att regelbundet genomföra en ventilationsrengöring förlänger du livstiden på imkanalen och fläkten, samt tar bort brandrisken.

Besiktning av hus i Luleå

Att besiktiga ett hus är något mycket viktigt innan ni köper eller säljer då det ger dig en inblick över i vilket skick huset är i. Det kommer att göra det enklare för er att förhandla och det kommer ge alla en god bild av vad som kan förväntas och vad som behöver fixas. Husex utför besiktning av hus med hög noggrannhet av erfarna besiktningsmän.

Övriga tjänster

Husex utför även  om- och tillbyggnationer om ni känner för att bygga till ett rum eller helt enkelt vill fräscha upp hemmet med exempelvis nytt golv eller tapetsera ett rum. Husex utför även skadebesiktning åt försäkringsbolag för att utvärdera försäkringsärenden.

Läs mer om Husex och de tjänster de erbjuder.