Är du ute efter unika möbler som imponerar på vänner och familj när de är på besök? På Inredningsrör hittar du rustika möbler som är tillverkade av vattenrör för att ge ditt hem en mer industriell look. Möblerna är riktigt tuffa, har en tidlös stil och blir garanterat ett samtalsämne när du har besök.

På Inredningsrör hittar ni industriell inredning och möbler som toalettpappershållare, pappershållare, hyllor, klädställning, handdukshängare och bord. De olika möblerna finns i olika mått så att det passar just ditt hem. Klädställningen är mycket stabil och passar perfekt för dig som har mycket kläder. Den finns i 3 olika längder, men det går även beställa med helt egna mått.

Du kan också sätta ihop en egen möbel med många olika delar. Alla rördelar på inredningsrör.se passar med varandra vilket gör det smidigt när du designar din egen möbel. Rören är gjorda av antingen stål eller koppar vilket gör möblerna väldigt tåliga och stabila. Stålrören håller för en hel del belastning, så du behöver inte vara orolig över hur mycket du kan lasta på dem.

Det är enkelt att montera möblerna då det inte krävs några verktyg för att göra det, utan det räcker med handkraft. Möblerna på Inredningsrör håller en mycket hög kvalité och det är möbler du kommer att ha under en lång tid framöver.