En energiboost till ditt sinne med nootropics

Nootropics är ett samlingsord för syntetiska substanser som används i syfte att ge en boost till människans mentala prestanda. Nootropika har blivit mycket populärt de senaste åren och allt fler använder det. En stor del av användarna är atleter, entreprenörer och studenter som behöver den där extra kicken så att de orkar med. Hos Reachgenius hittar ni många olika typer av nootropics för alla typer av personer beroende på vad de är ute efter.

Vissa nootropics är klassade som läkemedel av Läkemedelsverket och säljs därmed inte av Reachgenius. Hos Reachgenius hittar ni endast lagliga receptfria nootropics som innehar alla tillstånd som behövs från berörda myndigheter.

Noopept

Ett av de vanligaste nootropics är Noopept som är en s.k stack som innehåller flera preparat. Den ger en boost till din mentala energi, fokus samt förbättrar minnet. Den ger även en boost till inlärningsförmåga vilket kan komma till användning när du exempelvis studerar. Noopept börjar du känna effekten av inom loppet av några minuter.

Bromantane

Bromantane förbättrar din rörelsekoordination samtidigt som den ger en ökad energi och minskar ångest. Bromantane utvecklades på 1980-talet i Ryssland i syfte att öka fysisk aktivitet hos bland annat kosmonauter och andra yrkeskategorier som befinner sig i extrema miljöer.

Phenylpiracetam

Phenylpiracetam är känd för att förbättra minnet och kognitionen hos användaren. Phenylpiracetam är även en nootropika som ger dig bättre motivation och stresstålighet.

 

Det finns många olika sorter av nootropics som hjälper dig i allt från din vardag, jobb, idrott och träning. Det finns ett stort utbud av information på Reachgenius om de olika preparaten som säljs där. Här lär ni garanterat hitta de nootropics ni söker. Alla nootropics hos Reachgenius innehåller inga onödiga tillsatser eller dyra varumärken, utan du hittar endast rena nootropics direkt från tillverkaren.