Olof Larsson Nymans ur är nordens mest framgångsrika klockhandlare. Olof har jobbat mycket hårt för att nå positionen. Redan när Olof var 7 år gammal började han att få ett intresse för klockor när han jobbade med att tömma papperskorgar och att springa ärenden mellan Nymans Ur och klockmäster-butiken. Olof spenderade en hel del av sin fritid i butikerna hos urmakarna vilket var lärorikt och intressant. Det bästa med jobbet enligt Olof är att få jobba med sin passion och träffa människor.

Nymans Ur är något som de allra flesta klockälskare känner till. På Nymans ur säljs det exklusiva klockor i många olika prisklasser och varumärken. Nymans ur är ett bra ställe att hitta sin drömklocka på.

Rolex är det mest välkända varumärket när det gäller klockor och de håller en väldigt hög kvalitet, samt en tidlös design. Att lägga så pass mycket pengar på en klocka kan för många låta som ren galenskap, men med tanke på att klockan kommer att hålla i mer än en livstid och behålla en stor del av sitt värde är det en bra investering.

Ett annat varumärke som är betydligt billigare, men de har ett liknande koncept som Rolex. De finns i många olika material och storlekar, samt olika armband beroende på vad som passar dig.