Renovera Badrum Stockholm

Renovera badrum Stockholm

Badrumsfixaren är experter på att renovera badrum stockholm med flera nöjda kunder. Företaget har största fokus i Stockholm då de anser att det är staden där det renoveras och byggs som mest. Speciellt inom kök och badrum många gärna vill ha ett ny renoverat kök och badrum. Ofta är det mycket enklare med andra rum då man ofta kan måla om till vitt för att göra en stor skillnad. Vitt är en färg som gör att det ser fräscht, nytt och stort ut vilket många gärna vill ha.

Unikt koncept

Badrumsfixaren har ett unikt koncept många andra inte har vilket är att de fixar allt själv åt kunden. Flera kunder som ska renovera sitt badrum måste anställa en designer som kan designa badrummet åt dem och rita upp en skiss. Badrumsfixaren ordnar allt detta åt dig med samma företag. Vilket gör att du som kund endast kan låta företaget göra allt jobb åt dig. Du slipper behöva jämföra massa företag och missförstånd minskas radikalt mellan designer och byggföretag.

Exempel från tidigare arbeten

Företaget har flera exempel från andra nöjda kunder de har jobbat åt innan. Där det antingen har byggts ett nytt badrum eller renoverats till ett nytt fräscht badrum. Det är något speciellt med ett badrum då man rengör sig där. Har man ett gammalt ofräscht badrum som man inte trivs i, känner man sig aldrig så ren och fin som man gör i ett nyrenoverat. Ta chansen redan idag och renovera ditt badrum för att få ditt drömbadrum uppfyllt.

Just nu har badrumsfixaren:
35% lägre pris på din badrumsrenovering.
25% rabatt på kakel och klinker.
5-15% rabatt på badrumsinredning.

Nu när hösten snart kommer in är det perfekta tillfället till ett nytt och fräscht badrum där du kan titta ut över det vackra mörkret som lägger sig. Samtidigt som de röda löven faller över gräset.

Renovera badrum stockholm - badrumsfixaren