Säkra din bostad med ett smart hemlarm!

Smarta och moderna hemlarm från BSAFE365

När man har ett hemlarm så minskar risken för inbrott drastiskt. När tjuvarna ser dekalerna av ett modernt och smart hemlarm på fönstren så undviker dem det då det blir mer arbete än belöning. Ta ett aktivt val i din bostads säkerhet och bli en del av BSAFE365 nöjda kunder för hemlarm!

Vad ingår i BSAFE365 hemlarm?

BSAFE365 erbjuder moderna och smarta hemlarm som hänger med i tiden. I alla hemlarm ingår det en larmcentral som genom en mobilapplikation notifierar er vid händelser i er bostad. Applikationen kan användas i mobilen, surfplattan eller på datorn. Med en live övervakning av er bostad kan ni snabbt agera!

Alla larm är kopplade tills Nokas larmcentral som övervakar ditt hem dygnet runt. Tillsammans med larmcentralen ingår även fria väktarutryckningar, kostnadsfri hjälp och support.

Ingen startavgift och inga bindningstider!

Trött på dyra startavgifter och långa bindningstider? BSAFE365 hemlarm erbjuds utan några startavgifter och du bestämmer själv hur länge ditt avtal ska gälla. Under ditt avtal kan du välja att uppgradera till ett mer omfattande larm om det krävs eller utöka ditt larm med ett brett sortiment av tillval. BSAFE365 hemlarm ska anpassa sig efter dig och dina behov, inte tvärtom!

Bild på BSAFE365 hemlarm