Vill du ha en sportdryck som är bra för magen och kroppen. Då ska du gå in på Tailwindnutrition.se och kika in deras sortiment. Dom har sportdrycker med eller utan koffein så att man ska kunna välja själv. Dom är specialgjorda för träning och hälsa samt så skonsamma för magen som möjligt. Vanliga sportdrycker innehåller ofta fel sort socker som är dåligt mot magen medans Tailwinds drycker innehåller en blandning av vatten, näring och elektrolyter vilket ger dig en enorm energi. Såklart så är det helt naturliga ingredienser som exempelvis havssalt, kalciumkarbonat och sackaros.  

Tailwinds sportdryckspulver är gjort så du antingen kan använda det under ett intensivt gympass eller dricka det under hela dagen beroende på hur du själv vill göra. Sportdrycken blandas ner med vatten och är helt klar i färgen. Och med flera olika lätta smaker så är dom goda under hela dagen.  

Känner du att den där extra kicken är välbehövlig så finns det alternativ som har koffein. Koffeinet kommer hjälpa dig med att prestera på topp och utav högsta kvalitet under hela träningspasset. Den används som deras vanliga sportdrycker men intaget rekommenderas att begränsa för att inte bygga upp för hög koncentration. All information och produkter hittar ni såklart på deras hemsida.
Så vill du ha ett sportdryckspulver som verkligen hjälper och ger dig den där extra kicken så är Tailwinds produkter det du vill ha. Alla produkter är gjorda av idrottare för idrottare så du kan vara säker på att allt kommer fungera till träningen.