Städhjälp av ungdomar i Kalmar

Behöver du eller ditt företag professionell städhjälp? Ungdomsstäd är en städfirma i Kalmar med omnejd som främst erbjuder regelbunden hemstädning i Kalmar, men de har även utbildad och kompetent personal för flyttstädning i Kalmar. Vid hemstädning så finns det olika typer av upplägg beroende på hur ofta du vill ha det städat. Första gången bokas det in en kostnadsfri presentation som tar c:a 45 minuter där en genomgång av dina behov och vad som kan göras för att hjälpa dig.

När du anlitar Ungdomsstäd i Kalmar hjälper du ungdomar ut i arbetslivet. Personalen består av certifierade städare med bra arbetsvillkor som håller en hög och jämn kvalité på sitt arbete. De flesta som jobbar på Ungdomsstäd är mellan 20-25 år, men det är även ett par äldre medarbetare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter till de unga.

Hos Ungdomsstäd i Kalmar är det viktigt att personalen har bra arbetsvillkor då en glad och engagerad person gör ett betydligt bättre jobb än någon som inte gillar sin arbetsgivare. Idag är det allt för många inom branschen som utnyttjar ungdomar som inte vet sitt värde och vad som anses vara bra arbetsvillkor. På Ungdomsstäd följer de kollektivavtalet och ger högre löner än vad de behöver göra, samt ger en generös reseersättning. De anställda erbjuds gratis företagshälsovård vilket leder till att de anställda har tillgång till psykolog, läkare och sjukgymnast.