Energi och miljö

Takbesiktning i Stockholm

När du vill utföra en takbesiktning i Stockholm kan du vända dig till Roslagens plåtkonsult som är experter även på entreprenadbesiktning i Stockholm. Företaget är även experter och utför även fasadbesiktning i Stockholm och på så sätt kan du effektivt få din fasad plåt kontrollerad. Som väldigt erfarna plåtslagare så utför dem även utbildningar inom bland annat AMA beskrivning i Stockholm.

Vill du veta skicket på ditt tak så är fördelaktigt att beställa en komplett takbesiktning. Genom takbesiktningen kommer besiktaren att se till så det inte finns några uppenbara tecken på skador. Detta kan röra sig om saknad eller trasig takläggning. Det kan även resultera i energibesparande effekter, då det kan visa eventuella brister i tätning eller isolering.

Utförlig takbesiktning av hela takkonstruktionen

Takbesiktaren kommer också kontrollera takytan för att se om det finns tecken på vattenskador eller läckor. Har du själv upptäckt eller har haft problem så kan du tidigt upplysa om detta så orsaken kan utredas.

Därefter kommer den utsända takkonsulten se över takstrukturen för att se om det finns några tecken på slitage eller skador. Detta inkluderar att kontrollera takbjälkar, fackverk och balkar för att se om det finns några sprickor eller andra skador.

Syftet med en statusbesiktning är för att se till så att takmaterialet är i gott skick och att det är korrekt installerat. Detta inkluderar kontroll av infällningar och tätningar runt ventiler, skorstenar och andra installationer. Om något ser slitet eller skadat ut måste det åtgärdas innan det läggs på ett nytt tak.

Entreprenadbesiktning som ger dig en bättre koll på din fastighet

När du ska utföra en entreprenadbesiktning så bör du vända dig till en expert på plåt och takbeläggning. därför är det viktigt att din besiktigare är duktig inom plåtteknik.

Gärna även att det är utbildade plåtslagare gärna även att dessa även är plåtkonsult, fasadkonsulter och konsulter inom puts och ytbeskaffenhet. På så sätt kommer du få bästa möjliga hjälp av din fasadkonsult i Stockholm.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln

Relaterade artiklar