Värmepumpar av högsta kvalitet

På Mälardalen VVS i Örebro finns det serviceinriktade experter på installationer inom VVS, brandskydd och värmepump i Örebro. De vänder sig till både privatkunder och företagskunder.

Värmepump

Hos Mälardalen VVS i Örebro får ni den hjälp ni behöver när det gäller val av värmepump och installation. Kanske ni redan har en värmepump fastigheten, men om du känner dig osäker på om underhållet skötts och i vilket skick den är i, kommer Mälardalen VVS gärna ut och tar en titt och gör en eventuell service. 

Mälardalen VVS har en gedigen erfarenhet av värmepumpar och är auktoriserade enligt Säker Vatten och kan garanterat ge sina kunder rådgivning och installation av högsta klass. Hos Mälardalen VVS finns det ett stort utbud av värmepumpar från de största tillverkarna i branschen. Mälardalen VVS är återförsäljare av Daikin och Vaillant värmepumpar. Hos Mälardalen VVS ligger fokus på en hög kvalitet på arbetet och att kunden alltid får det som de är i behov av till rätt pris. 

En värmepump värmer inte bara upp ditt hem, utan den fungerar även som luftkonditionering på varma sommardagar. En värmepump förbättrar klimatet inomhus och rensar luften från bla. dammpartiklar och bakterier.

Rot-avdrag på arbete

Vid installation av värmepump får du som kund rätt till rot-avdrag vilket innebär att du som privatperson kan dra av upp till 30% av priset på arbetskostnaden. Detta är ett bra sätt att spara pengar på och Mälardalen VVS hjälper gärna till med kalkylen så att du som kund ska få en tydlig bild över vad projektet kommer kosta.