Det börjar bli dags för att byta fönster och läste någonstans att Drutex-fönster med skummad EPDM-gummi som tätningslist var superbra! Hittade ett ställe i Kalmartrakten (Rekpol.se) som säljer dessa fönster. Det visade sig även att min förra granne Mimmi hade satt in sådana PVC fönster och är efter 5 år varit jättenöjd. Hennes underhållsfria fönster är fortfarande i bra skick och har inget färgbortfall eller missfärgning av sol eller klimatet. Sen var det det här med u-värde som jag inte blir klok på. Men läste att u-värdet var toppenbra på Drutex-fönsterna på Rekpolsidan. Min kollega Bosse ska också byta fönster framåt våren. Jag funderar på att be honom om lite input var det gäller tillbehör till fönster eftersom våra hus liknar varandra. Det är inte lätt att byta fönster när man inte kan bestämma sig hur de nya fönster ska se ut. I nuläget har vi en grönaktig ytterdörr så kanske att det blir något som går ton i ton med den. Jag kollade på deras hemsida och det visar sig att man faktiskt kan beställa vilken färg och form man vill på sina fönster. Det är helt otroligt eftersom att ha en ovanlig färg kostar faktiskt inte så jätte mycket och att ha en ovanlig form kostar inget extra alls. Eller ska man slå till och byta fönsterfärg helt galet?! Kanske blir jättefint med t.ex. rött eller blått? Det med olika former på Jaja det löser sig säkert med Bosses hjälp. Det är viktigt för min ekonomi med billiga fönster. Om jag visste att jag skulle bli så velig för att byta fönster hade jag nog lagt det på is ett tag till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *