Energi och miljö

Ytterligare tjänster som ditt hunddagis kanske inte erbjuder (men borde göra det)

När du lämnar din hund på ett dagis vill du veta att den är i goda händer. Du vill veta att den kommer att vara väl omhändertagen, glad och säker. Det finns dock några ytterligare tjänster som ditt hunddagis i Stockholm kanske inte erbjuder (men som det borde göra). Läs vidare för att lära dig mer om vad dessa tjänster är och varför de är så viktiga för din pälsbeklädda vän.

Klockklippning

En sådan tjänst är klockklippning. Kloklippning är en process där man klipper av spetsarna på hundens klockor så att de inte kan ringa lika högt. Detta är viktigt eftersom det gör att din hund kan leka utan att göra för mycket oväsen. Det säkerställer också att hundens klockor håller sig i gott skick och inte behöver bytas ut lika ofta.

Hundskötsel

En annan viktig tjänst som ditt hunddagis bör erbjuda är hundvård. Hundtrimmning i Stockholm är viktigt för att hålla din hunds päls frisk och fri från knutar och trassel. Det hjälper också till att avlägsna smuts och skräp som kan ha tagits upp under leken. En bra grooming-session gör att din hund känner sig ren, fräsch och ser ut som bäst.

Slutsats

Detta är bara några av de viktiga tilläggstjänster som ditt hunddagis bör erbjuda. Bellklippning och hundfrisörning är två tjänster som bidrar till att hålla din pälsbeklädda vän glad och frisk. Så se till att fråga om dessa tjänster nästa gång du letar efter ett dagis för din hund.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln